Andersen Keramik på DR2 – lørdag d. 29. juni kl. 20.00

Hvis du gerne vil opleve mit værksted “næsten” live – så skal du se TV på lørdag (29-06-2013) kl. 20. Læs mere i beskrivelsen af udsendelsen herunder:

I DR2-serien ‘Anne og Anders på sommerferie’ vil tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe finde hjem til den håndholdte sommerferie i Danmark. De har lånt et gammelt folkevognsrugbrød med en topfart på 90 og triller i fire programmer landet rundt fra Skagen til Sydfyn med indlagte kaffepauser, glemte grusveje og små, forførende madoplevelser. 

Første stop: Vesterhavet
Første køretur går ned langs Vesterhavet fra det røde fyrtårn ved Bovbjergs skrænter til den gamle landevejskro i Henne. Undervejs møder Anne og Anders den gamle strandfoged, som hver dag spejder ud over havet efter sit livs kærlighed. De overnatter på en husbåd i Hvide Sande og spiser middag hos en engelsk stjernekok, som efter en blodprop slog sig ned på en vestjysk kro. De har også besøgt værkstedet Andersen Keramik. Se optagelserne på : Anne og Anders på sommerferie – Kærlighedsklange i brændingen’ sendes 29. juni klokken 20  på Dr 2.